מתכוני דגים - המתכונים של דג ברשת — ברבוניות

ברבוניות בציפוי פריך של קשיו וצ׳לי מתכון

ברבוניות בציפוי פריך של קשיו וצ׳לי - מערבבים בקערה באמצעות מטרפה את הקמח, אבקת אפייה, ביצה ואת השום הגבישי עד להתאחדות. במידה והמסה מעט סמיכה יש להוסיף מים קרים עד לקבלת המרקם הנכון. חשוב מאוד להגיע למרקם של טחינה אך מעט סמיך יותר.
לאחר מכן שומרים במקרר עד לשימוש.
כותשים במכתש קשיו, צ׳ילי חריף עד למצב גרוס ומניחים בצד.
מסדרים מולנו את שלושת המרכיבים שהכנו מראש:
ברבוניות, קשיו גרוס ובלילה לציפוי.
מתבלים את הברבוניות במעט מלח וטובלים בבלילה - אוחזים בקצה הדג מוציאים מהבלילה ומעבירים אל הקשיו ומצפים משני הצדדים.
מטגנים עד לצבע זהוב ויפה ומניחים על גבי נייר סופג.

בתאבון!
באדיבות השף צ'רלי פדידה

 

 

ראה עוד