מתכון טרי ובריא באדיבות "הבנות - אוהבות אוכל"
מצרכים:
1 ק״ג דניס נקי ומפולט, עם עור - לרכישה >>
ליוגורט:
600 גרם יוגורט (3 גביעים)
3 שיני שום כתושות
3/4 כף זעתר
3/4 כף סומק
1/4 כפית מלח
1 כפית קורנפלור
3 כפות שמן זית
600 גרם יוגורט (3 גביעים)
3 שיני שום כתושות
3/4 כף זעתר
3/4 כף סומק
1/4 כפית מלח
1 כפית קורנפלור
3 כפות שמן זית
להגשה:
שמן זית
חופן צנוברים קלויים
שמן זית
חופן צנוברים קלויים
אופן ההכנה:
מערבבים את כל חומרי היוגורט.
מניחים את הדניס בתבנית קטנה ויוצקים מעל את היוגורט כך שיכסה את הדג.
אופים 10 דקות ב 200 מעלות, ועוד 5 דקות ב 220 מעלות בגריל עליון.
מעבירים לצלחת הגשה עם כל הרוטב, מפזרים מעל צנוברים ושמן זית בנדיבות.
הבנות בפייסבוק: