סביצ'ה הכרמל באדיבות שבתאי דגים
מספר סועדים: 2-3
מצרכים:
- צרור כוסברה חתוכה גס
- בצל סגול חתוך דק
- בצל ירוק חתוך קטן
- עגבניות שרי חתוכות
- פלפל חריף ירוק חתוך לחתיכות קטנות
- לימון ותפוז סחוטים
- שני סוגי פירות עונתיים חתוכים
- מלח אטלנטי מובחר
- שמן זית מובחר
- שמן שומשום
- פלפל שחור גרוס
- מעט צ'לי אדום חריף גרוס
אופן הכנה:
בקערה עמוקה להניח את כל הירקות, הפירות והדגים.
לתבל, לערבב טוב ולהגיש.
כמה פשוט ככה טעים.
ממולץ להגיש עם יין לבן יבש או חצי יבש.
בתיאבון